Informatie, verzending en voorwaarden

Orderbevestiging en overige mail van Xitin Beads:

Geen bevestiging van je bestelling of nieuwsbrief binnen gekregen? Controleer je spambox / map ongewenste mail, markeer de mail als gewenst of als geen spam en voeg ons vervolgens toe aan je contactpersonen. Daarmee kun je voorkomen dat orderbevestigingen etc. in de toekomst in je spambox terecht komen. Het kan ook zijn dat een foutief mailadres is ingevuld. Controleer altijd voor je op verzenden drukt of alle ingevulde gegevens correct zijn!


Betalen van je order en minimum orderbedrag:

Het minimum bestelbedrag om in onze webshop te kunnen bestellen is 2.50 euro, dit is inclusief verzendkosten en eventuele kortingen. Dit geldt ook voor nabestellingen en/of toevoegingen aan een reeds geplaatste bestelling. Onder een bedrag van in totaal 2,50 kunnen we helaas geen artikelen toevoegen/nabestellen en mee laten sturen met de huizige bestelling.

Voor Creditcard betalingen geld een minimale order van 15,00 euro

Alle betaal mogelijkheden kun je vinden op de pagina met betaalmethodes


Verzendinformatie:

Het inpakken en de verzending van uw bestelling doen wij zo snel als mogelijk na ontvangst van uw betaling. Meestal kunnen wij uw bestelling dezelfde werkdag nog verzenden, hiervoor geldt dan wel de voorwaarde dat deze voor 16.00 uur bij ons binnen is en dat wij de betaling hebben ontvangen. Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst/ontvangen betaling door ons verwerkt. Uiteraard is dit alles onder voorbehoud van drukte of dagen dat wij afspraken of een keertje vrij hebben. Ons streven is om sowieso uiterlijk binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling uw bestelling te verzenden. Indien dit onverhoopt langer duurt dan gewoonlijk, zult u van ons bericht ontvangen of zullen wij in het geval van langere afwezigheid waardoor bestellingen niet verwerkt kunnen worden een mededeling op onze homepage en facebookpagina plaatsen.  Controleer voor je gaat bestellen altijd deze homepagina of er een mededeling aanwezig is.

Maatwerk of custom made diamond paintings hebben een langere levertijd omdat deze artikelen speciaal voor u gemaakt worden. Hiervoor geldt een levertijd van ca. 4 weken.

Wij krijgen vaak de vraag: als ik nu bestel wanneer heb ik het dan? Het verwerken bij ons gaat snel, echter zodra wij de bestelling uit handen hebben gegeven aan de post, is onze invloed op de snelheid van bezorging nihil. De meeste post wordt gewoon de volgende dag afgeleverd of soms na 2 dagen. Houd er echter rekening mee dat de post 5 werkdagen er over mag doen om je poststuk te bezorgen. In een enkel geval kan het dus ook wel eens langer duren.

Verzendtarieven bestaan onder andere uit BTW, verpakkingskosten, envelop/verzenddoos, verzendlabel, portokosten zoals postzegels of pakketkosten en overige kosten. Waarbij naar gelang de tarieven hoger worden wij steeds meer van deze kosten voor onze rekening nemen.

Wij hanteren momenteel 5 verschillende tarieven binnen Nederland. De webwinkel rekent automatisch voor u uit voor welk verzendtarief uw order wordt verzonden.

Voor brievenbuspost binnen Nederland geldt het volgende:

0-20 gram is € 1,95

20-50 gram is € 2,95

50-2000 gram via de brievenbus is € 4,50 (met track & trace)

Pakketpost is € 7,25 (met track & trace)

Laten bezorgen op een afhaallocatie geschied uitsluitend per pakketpost á € 7,95 (met track & trace en verzekerd verzonden)

Alle andere manieren van bezorgen op uw verzoek kunnen door ons worden geweigerd of zijn voor eigen risico.

 

Bij bestellingen met een orderbedrag vanaf € 50,00 binnen Nederland naar uw eigen huisadres zijn de verzendkosten voor rekening van Xitin Beads & Jewelry.*

*Voor verzending naar een Postnl afhaalpunt of bezorging op afspraak betaalt u € 7,50.  Deze bestelling wordt verzekerd verzonden.

LET OP! gratis verzending geldt alleen als het 1 order betreft die meer dan € 50,00 bedraagt. Bij meerdere kleinere orders die men samen wil laten voegen zal geen gratis verzending worden toegepast vanwege alle extra (boekhoudkundige) handelingen die daar bij komen! Ook een kleinere order kan achteraf niet meer worden aangepast om zo gratis verzending te verkrijgen.


Naar Belgie en Duitsland


1 gram tot 30 kilo is € 9,99 (pakketpost, Track & Trace & aangetekend tot € 500,00 verzekerd)

Voorheen konden we kleine artikelen nog met het goedkopere postzegeltarief verzenden, helaas kan dit niet meer en zijn we genoodzaakt om alleen nog het tarief voor pakketpost in rekening te brengen. U kunt in de postnl brochure lezen waarom: Postnl Brochure

De beste manier om hier mee om te gaan, is om hetgeen u wilt bestellen eerst op te schrijven tot u voldoende hebt om 1 grotere bestelling in 1 keer te plaatsen.

Laten bezorgen op een afhaallocatie geschied ook per pakketpost á € 9,99 (met track & trace en aangetekend tot € 500,00 verzekerd)

Alle andere manieren van bezorgen op uw verzoek kunnen door ons worden geweigerd indien deze in strijd zijn met de regels van de vervoerder, of zijn voor eigen risico.

 

Bestellingen vanaf € 100,00 naar Belgie of Duitsland worden gratis verzonden.

For International Shipping: see if your country is in the list in your shopping basket. If not, send me an e-mail and I will update the list with the right shipping costs for your country.

Bij bestellingen met een orderbedrag vanaf € 100,00 naar belgie of Duitsland zijn de verzendkosten voor rekening van Xitin Beads & Jewelry.

LET OP! gratis verzending geldt alleen als het 1 order betreft die meer dan € 100,00 bedraagt. Bij meerdere kleinere orders die men samen wil laten voegen zal geen gratis verzending worden toegepast vanwege alle extra (boekhoudkundige) handelingen die daar bij komen! Ook een kleinere order kan achteraf niet meer worden aangepast om zo gratis verzending te verkrijgen.

Wilt u uw bestelling per pakketpost of aangetekend of verzekerd laten verzenden, neem dan contact met ons op voor de verzendtarieven.


Artikel informatie:

Wij doen ons best om de metalen artikelen die wij inkopen zoveel mogelijk lood, nikkel en cadmiumvrij in te kopen. Echter geven we hier geen keiharde garanties op daar het niet altijd vermeldt wordt door de leveranciers. Tevens is een allergische reactie op metalen onderdelen nooit uit te sluiten. Dit hoeft niet perse door Nikkel te komen.

Bij kleurtypes zoals galvanised, dyed, metal, metallic, tone en plated kan slijtage/verkleuring optreden omdat huidzuren ze kunnen aantasten, dit is vaak niet te voorkomen en zal bij de een sneller dan bij de ander voorkomen afhankelijk van het gebruik. Indien er duracoat vermeld staat is er minder kans dat er slijtage zal optreden, echter kan ook dan op den duur slijtage optreden. Als u uw sieraden langer mooi wilt houden kunt u de desbetreffende onderdelen voor gebruik lakken met wat blanke nagellak.


Ruilen of terugzenden van artikelen:

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. MELD UW RETOUR TE ALLEN TIJDEN VOORAF PER E-MAIL BIJ ONS AAN! Let op! retouren die niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons zijn aangemeld vallen niet meer onder het herroepingsrecht en hoeven we niet inbehandeling te nemen.

U heeft na herroeping nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het bedrag van de artikelen gecrediteerd. Stuurt u de gehele bestelling terug, dan worden ook uw verzendkosten voor het aan u toezenden van uw order gecrediteerd mits deze van toepassing waren op uw order. De kosten voor retour zenden van uw adres naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening, mits u zelf kiest voor een shoptegoed in plaats van geld retour. In het geval van een shoptegoed krijgt u ook de verzendkosten voor het retourneren van de artikelen van ons vergoed in dit shoptegoed. Het shoptegoed is tot 1 jaar na ontvangst van de tegoedcode te gebruiken. Daarna komt het shoptegoed te vervallen. U kunt deze keuze op het herroepingsformulier aangeven.

U kunt het herroepingsformulier voor consumenten/particulieren hier downloaden: herroepingsformulier

Raadpleeg voor de exacte tarieven voor het retourzenden de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Xitin geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u voor het retour zenden contact met ons opnemen via xitinbeads@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen of ontbreken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gelieve de artikelen samen met het ingevulde herroepingsformulier aan ons retour te zenden. Artikelen die speciaal voor u gemaakt zijn, afgeknipte artikelen zoals koord, ketting en leer of gebruiksartikelen die door u reeds gebruikt zijn zoals schuurpapier of polish pads (tenzij ongebruikt) kunnen niet worden geretourneerd.


BEDRIJVEN

HERROEPING VOOR ARTIKELEN GEKOCHT OP BEDRIJFSNAAM:

Het herroepingsrecht is een recht wat wettelijk gezien uitsluitend voor consumenten geldt. Zijn artikelen gekocht op bedrijfsnaam dan geldt het herroepings recht niet.

Bij Xitin Beads maken we daar graag een uitzondering op en bieden we ook daar een herroepingsregeling voor aan.  Echter, verzend en overige kosten voor het heen en terug sturen worden in dit geval niet vergoed en blijven voor uw eigen rekening. Deze kunt u als bedrijfskosten aftrekken.

De artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst te worden herroepen. Meldt uw herroeping altijd vooraf per e-mail bij ons aan! 

U kunt het herroepingsformulier voor bedrijven hier downloaden: Herroepingsformulier voor bedrijven

Raadpleeg voor de exacte tarieven voor het retourzenden de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van herroeping, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Xitin geretourneerd worden. Om gebruik te maken van herroeping, dient u voor het retour zenden contact met ons opnemen via xitinbeads@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen of ontbreken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

 

 

Levering en betalingsvoorwaarden van Xitin

Wij leveren de artikelen op de volgende voorwaarden:
Levering zolang de voorraad strekt.

Betalingsvoorwaarden:
betaling via de in de webwinkel aangeboden betaalmethoden.
Verzending van de artikelen die op voorraad zijn geschiedt binnen maximaal 3 werkdagen na ontvangst betaling, doch streven wij er naar dit zo spoedig mogelijk na betaling te verzenden.

Privacy: Xitin is in het bezit van een privacy verklaring en zal er alles aan doen om uw privacy te waarborgen en veilig te houden. Onze privacy verklaring kunt u hier terug vinden: https://www.xitin.nl/c-4447313/privacy-verklaring-xitin/
Indien u akkoord gaat met deze leveringsvoorwaarden gaat u ook akkoord met onze privacy verklaring. Lees de privacy verklaring aub goed door.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Betaalmethoden:
Bij Xitin heeft u een aantal verschillende mogelijkheden om uw order te betalen.
Deze betaalmethoden zijn hier te vinden en na te lezen: https://www.xitin.nl/c-3925221/betaalmethoden/
Bij keuze van één van deze betaalmethoden ga je akkoord met de voorwaarden en eventuele doorberekende kosten van de gekozen betaalmethode.

Er bestaat uitsluitend op afspraak een afhaal mogelijkheid, indien u wilt komen afhalen zal met u worden afgesproken wanneer dit het beste uit komt.

Artikelen die niet meer geleverd kunnen worden:
Mocht u betaald hebben en de artikelen blijken niet voorradig of niet meer leverbaar te zijn door onze leverancier, nemen wij contact met u op. Er zal met u worden overlegd of u een soortgelijk vervangend artikel wilt hebben voor de prijs van het artikel wat niet meer leverbaar is of dat wij de prijs die u voor het artikel hebt betaald terug zullen storten op uw rekening. Indien het artikel niet voor een soortgelijk product vervangen kan worden dan krijgt u het geld wat u heeft betaald van ons weer retour.

Kleuren, aantallen, samenstellingen en afmetingen:
Kleuren, verkoop aantallen, samenstelling en afmetingen van de artikelen zullen worden vermeld in de omschrijving. De kleuren op de foto kunnen altijd licht afwijken van de werkelijkheid. De afmetingen van de artikelen kunnen licht afwijken en worden ten alle tijden bedoeld als circa afmetingen. Veel artikelen worden afgewogen, het aantal in een verkoop eenheid is geen exact aantal maar een circa aantal. Een afwijking tot 5% in aantal of afmeting is normaal en zal niet worden vergoed of nagezonden bij een tekort of worden terug gevraagd bij een teveel aan ontvangen aantal van artikelen. Voor afwijkingen in kleuren geldt dat deze een klein aantal tinten lichter of donker kunnen zijn door foto en licht verschillen.

Let op: Bij kleurtypes zoals galvanised, dyed, metal, metallic, tone en plated kan slijtage/verkleuring optreden omdat huidzuren ze kunnen aantasten, dit is vaak niet te voorkomen en zal bij de een sneller dan bij de ander voorkomen afhankelijk van het gebruik. Indien er duracoat vermeld staat is er minder kans dat er slijtage zal optreden, echter kan ook dan op den duur slijtage optreden.

Xitin is niet aansprakelijk voor artikelen die defect gaan of schade veroorzaken door gebruik waarvoor deze niet zijn bedoeld of gebruik op verkeerde wijze, noch is zij aansprakelijk als waarschuwingen of gebruiksvoorschriften op verpakkingen, los meegeleverd of in de artikelomschrijving in de webwinkel niet worden opgevolgd.

Verzending:
Binnen Nederland:
Om uw bestelling naar uw adres binnen Nederland te versturen, bieden wij u dit op uw naam en voor uw rekening bij PostNL aan. Tegen de bij de bestelling vermelde verzendkosten voor verpakkings- handelings- en portokosten in de winkelwagen, wordt uw bestelling bij u thuis bezorgd. Deze verzendkosten staan vermeld op uw factuur.
Een overzicht van deze verzendkosten zijn tevens terug te vinden in de footer van webshop onder de pagina met verzendinformatie.
Laten bezorgen op een afhaallocatie geschied uitsluitend per pakketpost tegen het in de webshop vermelde tarief voor bezorgen op een afhaal locatie, het pakket wordt met track & trace en verzekerd verzonden. Indien deze extra verzendkosten om wat voor reden dan ook omzeild worden kunnen we het niet op een postpunt laten aanbieden of dient er alsnog te worden bijbetaald.
Alle andere manieren van bezorgen op uw verzoek kunnen door ons worden geweigerd of zijn voor eigen risico.

Buiten Nederland maar binnen Europa:
Voor verzending naar het buitenland (Binnen Europa) wordt u door ons een priority verzending aangeboden tegen de bij de bestelling vermelde verzendkosten voor verpakkings- handelings- en portokosten in de winkelwagen . Deze kosten worden vermeld op uw factuur. Uw bestelling wordt dan met priority verzonden.
Laten bezorgen op een afhaallocatie geschied uitsluitend per pakketpost tegen het in de webshop vermelde tarief (met track & trace en verzekerd verzonden)
Alle andere manieren van bezorgen op uw verzoek kunnen door ons worden geweigerd of zijn voor eigen risico.

Verzending per brievenbuspost heeft het risico dat het kwijt raakt. Wilt u er zeker van zijn dat uw zending aan komt, dan kunt u deze tegen bijbetaling van de geldende kosten aangetekend laten verzenden. U kunt hiervoor per e-mail contact met ons opnemen.

Xitin is niet verantwoordelijk voor onjuist opgegeven en/of onjuist ingevulde adresgegevens door de klant, waardoor bestellingen niet op het juiste adres aankomen.
Noch is Xitin verantwoordelijk voor extra kosten voor door de post geretourneerde bestellingen vanwege het niet in ontvangst nemen, niet afhalen op een postlocatie door de ontvanger of retouren door te kleine of volle brievenbussen. Indien wij deze bestelling opnieuw moeten toezenden, dient u hierover opnieuw de gebruikelijke verzendkosten te betalen.

Annulering door de klant van een bestelling welke nog niet is verzonden of afgehaald:
Indien een bestelling is betaald maar nog niet is verzonden of afgehaald, dan kan deze binnen 14 dagen na het tijdstip van bestellen door de klant kosteloos worden geannuleerd, mits deze geen custom made diamond painting of ander maatwerk bevat. Bestellingen die na de termijn van 14 dagen worden geannuleerd door de klant, kunnen niet meer kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering na de termijn van 14 dagen, zullen kosten zoals betaalkosten die wij aan onze betaalprovider of bank hebben moeten afdragen, of overige kosten aan de klant worden doorberekend of verrekend met eventuele restitutie van het bedrag van de bestelling. Bestellingen die reeds zijn verzonden kunnen niet meer worden geannuleerd, deze kunnen na ontvangst worden herroepen.

Herroepen of terugzenden van artikelen:
Voor het terug zenden van artikelen houden wij ons aan het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht geldt alleen voor particulieren, niet voor bedrijven.
Voor herroeping dient u voorafgaand aan een retourzending, doch binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen schriftelijk contact met ons op te nemen, dit kan per e-mail.
In de footer van onze webwinkel vindt u een herroepingsformulier. Deze dient u ingevuld en samen met de artikelen die u wilt retourneren aan Xitin toe te zenden. Retouren waar geen contact over is opgenomen of waar het herroepingsformulier niet bij zit gevoegd worden niet geaccepteerd.
Waardevermindering van het product door gebruiksschade of het ontbreken van de originele verpakking indien dit van toepassing is op de waarde, kan indien dit aan de orde is worden verrekend met het aankoopbedrag. Verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Zijn artikelen gekocht op bedrijfsnaam dan behouden wij ons het recht voor om retouren te weigeren of een andere regeling met u te treffen. Verzendkosten voor het heen en terug sturen worden in dit geval niet vergoed.

Het retour artikel moet goed verpakt en voldoende gefrankeerd worden teruggezonden. De kosten van retourzending zijn voor de koper.

Defecte artikelen worden gerepareerd of geruild tegen een goed artikel indien voorradig. Een nieuw artikel word u dan kosteloos toegezonden. Mocht dit artikel niet meer leverbaar of te repareren zijn, dan zal uw geld worden teruggestort.

Voor ruilen van artikelen geldt dat wij het artikel eerst retour ontvangen moeten hebben. Is dit in goede orde ontvangen dan sturen wij het nieuwe artikel op.

In opdracht gemaakte artikelen:
Artikelen die speciaal in opdracht worden gemaakt of besteld kunnen na bestelling/levering niet worden terug genomen, het betreft hier maatwerk.

Afgeknipte/bewerkte artikelen:
Afgeknipte of voor u bewerkte materialen kunnen niet worden terug genomen. U kunt hierbij denken aan koord wat bijvoorbeeld van een rol is afgeknipt.

Diamond Painting:
Heeft u een diamond painting aangekocht, dan leveren wij deze compleet af met alle daarbij behorende steentjes. In de artikelomschrijving vind u wat er in uw diamond painting pakket geleverd wordt. Wij doen bij uw diamond painting altijd een brief waarin wij u vragen om de painting binnen 3 dagen zelf ook nog te controleren en eventuele verschillen aan ons te melden, wij zullen deze dan voor u oplossen. Xitin is nooit verantwoordelijk voor het niet na leven van de bijgeleverde brief en de gevolgen hier van. Noch zijn wij verantwoordelijk voor steentjes die u achteraf of tijdens gebruik tekort blijkt te komen. Er kunnen tijdens gebruik allerlei gebeurtenissen optreden waardoor u steentjes tekort kunt komen, waarvan de oorzaak en verantwoordelijkheid bij u als gebruiker en niet bij Xitin ligt. Klopt alles met wat u heeft ontvangen dan heeft Xitin aan haar leveringsverplichting voldaan. Uit coulance kan Xitin per geval besluiten toch tot het vergoeden van maximaal 1 zakje per kleur die tekort is over te gaan. Dit wordt uitsluitend gedaan op vertoon van duidelijke foto`s van papieren legenda het canvas en het vermelden van het exacte aantal steentjes wat men te kort komt per kleur, met een maximum tot 200 steentjes per kleur. Het opsturen van zo`n tekort zal bij toekenning eenmalig op onze kosten plaats vinden als de painting klaar is en alleen dit tekort nog opgeplakt dient te worden. Echter is dit geen verplichting van Xitin jegens de klant. Dit wordt per geval bepaald.

Wij hebben tevens enkele voorwaarden opgesteld wat wij wel en niet vergoeden, deze worden hieronder benoemd.

Wat wordt kosteloos door Xitin opgelost:

* zakjes die bij het controleren al missen en binnen 3 dagen aan ons per e-mail worden doorgegeven vergezeld van een foto van de papieren legenda.
* een kleur die achteraf te krap is geleverd en waarvan melding per e-mail wordt gemaakt samen met een foto van de papieren legenda
* zakjes die tijdens het verzenden stuk zijn gegaan en waarbij op het eind blijkt dat men tekort komt en die binnen 3 dagen na ontvangst van de diamond painting aan ons zijn gemeld.
* eenmalig verzenden van kleuren die men aan het eind van de painting tekort komt met een maximum van 1 zakje per kleur die tekort is.

Wat is eigen verantwoording:

* Als u de brief negeert en gewoon bent gestart zonder goede controle of de manier waarop we vragen te controleren niet hebt gedaan.
* Als u aan het eind van een kleur meer dan 50 steentjes mist terwijl je er juist veel van over zou moeten houden.
* Als u tussentijds zakjes met steentjes kwijt maakt die u wel ontvangen heeft.
* Zakjes die stuk waren maar die niet binnen 3 dagen na ontvangst aan ons zijn gemeld.
* Als u later dan de 3 dagen die wij aan u vragen in de brief pas melding maakt van missende steentjes
* Als we de door ons gevraagde foto`s niet van u toegestuurd krijgen.

Steentjes kunnen dan door u los bijgekocht worden.

Custom made Diamond Paintings:
Indien u over gaat tot aanschaf van een custom made diamond painting mogen wij er van uit gaan dat u alle informatie die wij in de webshop hebben staan over dit onderwerp goed door gelezen heeft.
Xitin is niet verantwoordelijk voor het niet goed door lezen van de door ons gegeven informatie en de gevolgen hier van.

Ruilen, retourneren of terug gave van geld voor de door u bestelde custom made diamond paintings, dus speciaal voor u gemaakte Diamond Painting is niet mogelijk. Ook annulering van de order zodra wij uw bestelling door hebben gegeven aan de leverancier is niet mogelijk, wij geven in dat geval geen geld terug.

Kortingen en acties:
Kortingscodes zijn nooit te gebruiken in combinatie met andere kortingen, kortingscodes of acties. U kunt 1 kortingscode per bestelling gebruiken. Dit geldt ook voor cadeaubonnen, cadeauvouchers en shoptegoeden. Gebruikt u de verkregen kortingscode niet in uw winkelwagen, voert u de code niet correct in of controleert u niet of de korting daadwerkelijk van uw bestelling is afgetrokken alvorens u verder gaat met bestellen. Dan is dit geheel voor eigen risico. Een korting kan niet achteraf nadat de bestelling reeds is gedaan worden toegevoegd. Tevens zijn kortingen nooit geldig op reeds geplaatste bestellingen of bestellingen die buiten de voorwaarden van de korting vallen.

Klachten:
klachten dient u direct bij Xitin aan te geven. Xitin zal haar best doen om samen met u tot een passende oplossing te komen.
Bent u het niet eens met de oplossing van Xitin dan kunt u een geschil voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Algemeen:
Door uw bestelling geeft u te kennen, dat u met de leverings- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat en dat u een koopovereenkomst met ons afsluit, U verplicht zich hiermee de artikelen af te nemen en te betalen.
Indien uw bestelling niet binnen 7 dagen wordt betaald en/of af wordt genomen, word de bestelling als geannuleerd gezien.

Xitin is nooit gehouden tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de Klant of anderen, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van de webshop.
Xitin is nooit aansprakelijk voor gevolg- of bedrijfsschade, indirecte schade en winst- of omzetderving.
Indien Xitin, om welke reden dan ook, gehouden is enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan de factuurwaarde van het betreffende product waar de schade door is veroorzaakt.
Xitin kan nooit aansprakelijk worden gesteld als waarschuwingen of gebruiksaanwijzing op of bij materialen of in de artikelomschrijvingen in de webwinkel niet worden opgevolgd.
Materialen die door Xitin worden verkocht zijn niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Xitin heeft het recht om de leveringsvoorwaarden tussentijds aan te passen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Afhalen van je bestelling is weer mogelijk, pinnen en contant betalen nog even niet. Je kunt afrekenen met één van onze andere online betaalmethoden. Afhalen kan uitsluitend op afspraak  van dinsdag t/m donderdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Dank je wel voor je begrip.

 

Als je op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dan verzenden we je bestelling dezelfde dag nog.

Levering uit voorraad, géén dropshipping! Dus snellere levering en betere kwaliteit!

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 9,4 uit ruim 1400 beoordelingen

Gratis verzending van bestellingen boven € 50,00 binnen Nederland

Keuze voor aflevering op postnl locatie in je buurt

Voor Belgie en Duitsland geldt gratis verzending van bestellingen boven € 100,00

Ruim assortiment van meer dan 7000 artikelen

Betaalbare en eerlijke prijzen

Leverancier van vele bekende merken

Herroeping van je bestelling binnen 14 dagen

Vaste kortingen (zie footer)

© 2009 - 2020 Xitin Beads & Jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.