Wie ben ik....

Wie is toch die vrouw achter Xitin Beads & Jewelry?

Soms is het leuk om een gezicht te hebben bij de naam op het visitekaartje of de naam bij de contact gegevens. En om aan die wens te voldoen heb ik besloten om hier wat over mijzelf te vertellen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te weten wie er achter al deze leuke spulletjes zit en wie jouw bestelling heeft ingepakt en verzonden.

Mijn naam is Annemiek de Graaf, geboren in 1974 en getogen in Bunschoten-Spakenburg. Erg honkvast ben ik niet geweest, want na vele omzwervingen sinds mijn 18e jaar, ben ik in 2010 in het prachtige groene Bilthoven terecht gekomen. En hier is de webwinkel in kralen en overige sieraad benodigdheden geboren. In februari 2014 heb ik de virtuele deuren van de winkel geopend. Ik had niet durven dromen dat ik sinds de opening al zoveel leuke en trouwe klanten heb mogen verwelkomen. Dank voor het vertrouwen!

Vanuit Bilthoven zijn we in april 2015 naar een grotere woning gegaan in Harderwijk met meer ruimte voor de webwinkel. Ik werkte vanuit huis en ik woon daar samen met mijn vriend Ruud, mijn zoon Winston en onze huisdieren. In juni 2016 bleek de ruimte in huis te klein te zijn geworden, de werkruimte en magazijn ruimte moest worden uitgebreid door de grotere vraag aan producten. Ik ben toen op zoek gegaan naar een geschikt bedrijfspand en heb dit gevonden op de galvanistraat in Harderwijk. Hier huur ik tot op heden de kantoor / werkruimten gelegen op de bovenverdieping van Van den Berg Glas. 

Ik ben de webwinkel gestart naast een full time baan van 36 uur bij een opleidingsbureau in Baarn.  Hier werkte ik 4x9 uur per week. De webwinkel werd steeds drukker en de droom om helemaal voor Xitin Beads aan de slag te kunnen gaan leek steeds meer waarheid te worden. In januari 2016 startte ik al met 25% minder te werken voor de baas, dit bleek niet afdoende om de drukte het hoofd te bieden en toen stond ik opeens voor de keuze, stoppen met mijn baan en helemaal voor Xitin gaan, of nog even zo doorwerken met het risico dat dit ten kosten zou kunnen gaan van Xitin. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik vanaf 1 mei 2016 helemaal voor Xitin gegaan.

Ergens rond eind 2005 / begin 2006 ben ik gestart met het maken van sieraden. Hoewel ik erg creatief ben, had ik mij nog nooit echt serieus met deze hobby bezig gehouden, maar in die tijd zag ik in een piepklein sieraden winkeltje in Utrecht een prachtige zwarte choker liggen. Toen ik naar de prijs vroeg bleek hij maar liefst 250,- euro te  kosten.  En toen dacht ik... waarom maak ik dit niet gewoon zelf? En zo is het allemaal begonnen. Ik ontwierp mijn allereerste choker op ruitjes papier, geïnspireerd door wat ik in de winkel had zien liggen, ik dacht na over hoe ik dit alles zoveel mogelijk uit 1 draad kon weten te maken, wat ik daar allemaal voor nodig had en werkte aan verbeteringen. Dit alles zonder enige ervaring in het sieraden maken, laat staan dat ik gebruik maakte van een tutorial. En sinds die tijd is het hek van de dam, ik heb mijzelf een scala aan technieken aan weten te leren en heb in de afgelopen jaren veel mensen blij mogen maken met mijn sieraden en met de reparaties van sieraden.

Door de jaren heen groeide niet alleen de kennis en de verschillende technieken om sieraden te maken, maar ook de wens om het edelsmeed vak te leren. Sinds januari 2014 ben ik iedere week een avond te vinden in Atelier Anneau in Amersfoort waar ik samen met een groepje gezellige dames aan het edelsmeden ben. Een prachtige en zeer brede tak met mooie technieken om sieraden te maken.  En zeker een aanvulling op wat ik zelf al had geleerd. Ik hoop hier nog lang mee door te kunnen gaan.

Nu weet je dus wat meer over de persoon achter Xitin Beads en Jewelry. Heb je toch nog vragen? Schroom niet om ze te stellen :)

Veel liefs, creativiteit en winkelplezier toegewenst!

 

Annemiek de Graaf

Xitin Beads & jewelry

 

 

 

 

Bestellingen worden op werkdagen zo snel mogelijk nadat deze binnen zijn gekomen verwerkt en verzonden. Op ma, di, do en vrij voor 12:00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden.

Levering uit voorraad, géén dropshipping! Dus snellere levering en betere kwaliteit!

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 9,4 uit ruim 1400 beoordelingen

 We letten er bij inkoop op dat metalen artikelen nikkel, cadmium en loodvrij zijn.

 Mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna

Gratis verzending van bestellingen boven € 50,00 binnen Nederland

Voor Belgie en Duitsland geldt gratis verzending van bestellingen boven € 100,00

 Keuze voor aflevering op postnl locatie in je buurt

Ruim assortiment van meer dan 7000 artikelen

Betaalbare en eerlijke prijzen

Leverancier van vele bekende merken

Herroeping van je bestelling binnen 14 dagen

Vaste kortingen (zie footer)

 Handige Do It Yourself video's via ons YouTube kanaal

© 2009 - 2021 Xitin Beads & Jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel