Retourneren

Herroepen van je bestelling

Het kan wel eens voor komen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. MELD je RETOUR TE ALLEN TIJDEN VOORAF PER E-MAIL AAN! Let op! retouren die niet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling bij Xitin Beads zijn aangemeld vallen niet meer onder het herroepingsrecht.

Je hebt na herroeping nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het bedrag van de artikelen gecrediteerd. De kosten voor retour zenden naar Xitin Beads zijn voor eigen rekening, mits je zelf kiest voor een shoptegoed in plaats van geld retour. In het geval van een shoptegoed krijgt je ook de verzendkosten voor het retourneren van de artikelen van ons vergoed in dit shoptegoed. Het shoptegoed is tot 1 jaar na ontvangst van de tegoedcode te gebruiken. Daarna komt het shoptegoed te vervallen. Je kunt deze keuze op het herroepingsformulier aangeven.

Je kunt het herroepingsformulier voor consumenten/particulieren hier downloaden: herroepingsformulier

Raadpleeg voor de exacte tarieven voor het retourzenden de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Xitin Beads geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je voor het retour zenden contact met ons opnemen via xitinbeads@gmail.com. Ik zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking ontbreken of meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg als je deze uit de verpakking haalt en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gelieve de artikelen samen met het ingevulde herroepingsformulier aan Xitin Beads retour te zenden. Artikelen die speciaal voor jouw gemaakt zijn, afgeknipte artikelen zoals koord, ketting en leer of gebruiksartikelen die door jou reeds gebruikt zijn zoals schuurpapier of polish pads (tenzij ongebruikt) kunnen niet worden geretourneerd.


HERROEPING VOOR BEDRIJVEN

HERROEPING VOOR ARTIKELEN GEKOCHT OP BEDRIJFSNAAM:

Het herroepingsrecht is een recht wat wettelijk gezien uitsluitend voor consumenten geldt. Zijn artikelen gekocht op bedrijfsnaam dan geldt het herroepings recht niet.

Bij Xitin Beads maken we daar graag een uitzondering op en bieden we ook daar een herroepingsregeling voor aan.  Echter, verzend en overige kosten voor het heen en terug sturen worden in dit geval niet vergoed en blijven voor eigen rekening. Deze kun je als bedrijfskosten aftrekken. Je ontvangt voor het bedrag van de artikelen die je als bedrijf hebt gekocht en terug wilt sturen, een shoptegoed die je een jaar lang kunt gebruiken.

De artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst te worden herroepen. Meld je herroeping altijd vooraf per e-mail bij mij aan! 

Je kunt het herroepingsformulier voor bedrijven hier downloaden: Herroepingsformulier voor bedrijven

Raadpleeg voor de exacte tarieven voor het retourzenden de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van herroeping, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Xitin Beads geretourneerd worden. Om gebruik te maken van herroeping, dien je voor het retour zenden contact met ons opnemen via xitinbeads@gmail.com. Ik zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour als shoptegoed terug geven, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen of ontbreken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Bestellingen worden op werkdagen zo snel mogelijk nadat deze binnen zijn gekomen verwerkt en verzonden. Op ma, di, do en vrij voor 12:00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden.

Levering uit voorraad, géén dropshipping! Dus snellere levering en betere kwaliteit!

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 9,4 uit ruim 1400 beoordelingen

 We letten er bij inkoop op dat metalen artikelen nikkel, cadmium en loodvrij zijn.

 Mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna

Gratis verzending van bestellingen boven € 50,00 binnen Nederland

Voor Belgie en Duitsland geldt gratis verzending van bestellingen boven € 100,00

 Keuze voor aflevering op postnl locatie in je buurt

Ruim assortiment van meer dan 7000 artikelen

Betaalbare en eerlijke prijzen

Leverancier van vele bekende merken

Herroeping van je bestelling binnen 14 dagen

Vaste kortingen (zie footer)

 Handige Do It Yourself video's via ons YouTube kanaal

© 2009 - 2021 Xitin Beads & Jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel