Retourneren

Herroepen van je bestelling

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. MELDT UW RETOUR TE ALLEN TIJDEN VOORAF PER E-MAIL BIJ ONS AAN! Let op! retouren die niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons zijn aangemeld vallen niet meer onder het herroepingsrecht en hoeven we niet inbehandeling te nemen.

U heeft na herroeping nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het bedrag van de artikelen gecrediteerd. Stuurt u de gehele bestelling terug, dan worden ook uw verzendkosten voor het aan u toezenden van uw order gecrediteerd mits deze van toepassing waren op uw order. De kosten voor retour zenden van uw adres naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening, mits u zelf kiest voor een shoptegoed in plaats van geld retour. In het geval van een shoptegoed krijgt u ook de verzendkosten voor het retourneren van de artikelen van ons vergoed in dit shoptegoed. Het shoptegoed is tot 1 jaar na ontvangst van de tegoedcode te gebruiken. Daarna komt het shoptegoed te vervallen. U kunt deze keuze op het herroepingsformulier aangeven.

U kunt het herroepingsformulier voor consumenten/particulieren hier downloaden: herroepingsformulier

Raadpleeg voor de exacte tarieven voor het retourzenden de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Xitin geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u voor het retour zenden contact met ons opnemen via xitinbeads@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen of ontbreken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gebruik voor retourzending een envelop met bubbelfolie, brievenbusdoosje of in het geval het artikel niet door de brievenbus past een verzenddoosje, zorg dat de artikelen in de bubbel envelop of het doosje goed beschermd zijn ingepakt, zodat deze onderweg niet kunnen beschadigen. Zorg voor voldoende frankering.

Gelieve de artikelen samen met het ingevulde herroepingsformulier aan ons retour te zenden. Artikelen die speciaal voor u gemaakt zijn, afgeknipte artikelen zoals koord, ketting en leer of gebruiksartikelen die door u reeds gebruikt zijn zoals schuurpapier of polish pads (tenzij ongebruikt) kunnen niet worden geretourneerd.

 

BEDRIJVEN

HERROEPING VOOR ARTIKELEN GEKOCHT OP BEDRIJFSNAAM:

Het herroepingsrecht is een recht wat wettelijk gezien uitsluitend voor consumenten geldt. Zijn artikelen gekocht op bedrijfsnaam dan geldt het herroepings recht niet.

Bij Xitin Beads maken we daar graag een uitzondering op en bieden we ook daar een herroepingsregeling voor aan.  Echter, verzend en overige kosten voor het heen en terug sturen worden in dit geval niet vergoed en blijven voor uw eigen rekening. Ook als Xitin de verzendkosten van het heensturen voor rekening heeft genomen als uw bestelling voor gratis verzending in aanmerking kwam. Deze verzendkosten worden dan met uw retour verrekend. Dit kunt u als bedrijfskosten aftrekken.

De artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst te worden herroepen. Meldt uw herroeping altijd vooraf per e-mail bij ons aan! 

U kunt het herroepingsformulier voor bedrijven hier downloaden: Herroepingsformulier voor bedrijven

Raadpleeg voor de exacte tarieven voor het retourzenden de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van herroeping, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Xitin geretourneerd worden. Om gebruik te maken van herroeping, dient u voor het retour zenden contact met ons opnemen via xitinbeads@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen of ontbreken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Het is momenteel erg druk bij de post. Dit betekent dat bestellingen langer onderweg kunnen zijn dan je bent gewend. Houd hier rekening mee en bestel op tijd!

 

Als je op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dan verzenden we je bestelling doorgaans dezelfde dag nog.

Levering uit voorraad, géén dropshipping! Dus snellere levering en betere kwaliteit!

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 9,4 uit ruim 1400 beoordelingen

Gratis verzending van bestellingen boven € 50,00 binnen Nederland

Keuze voor aflevering op postnl locatie in je buurt

Voor Belgie en Duitsland geldt gratis verzending van bestellingen boven € 100,00

Ruim assortiment van meer dan 7000 artikelen

Betaalbare en eerlijke prijzen

Leverancier van vele bekende merken

Herroeping van je bestelling binnen 14 dagen

Vaste kortingen (zie footer)

© 2009 - 2021 Xitin Beads & Jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel