Betaalmethoden

Betaalmethoden

 

Betalen van je order en minimum orderbedrag:

Het minimum bestelbedrag om in onze webshop te kunnen bestellen is 5,00 euro, dit is exclusief verzendkosten en inclusief eventuele kortingen.

Voor Creditcard betalingen geld een minimale order van 15,00 euro

Bij Xitin heb je keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden om je bestelling te betalen.

 

*IDeal: Je kunt bij het afrekenen direct voor IDeal kiezen. Voor betaling met IDeal brengen we geen kosten in rekening.

*Klarna Achteraf betalen: Je kunt in onze webshop ook achteraf betalen met Klarna Achteraf betalen (Beschikbaar voor Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland). Klarna doet zelf een risicocheck en bepaalt aan de hand daarvan of je achteraf kunt betalen met Klarna. Indien dit wordt geweigerd door Klarna dien je een andere betaalmethode te kiezen. Voor achteraf betalen met Klarna wordt een bedrag aan kosten in rekening gebracht. Te weten 1,25 euro per transactie plus 3,75%  van het totaalbedrag van je bestelling. Deze kosten worden door onze betaalprovider aan Xitin in rekening gebracht per transactie. Dit is inclusief BTW.

*Creditcard: Voor betalen met je creditcard wordt een bedrag aan kosten in rekening gebracht. Te weten 0,50 euro per transactie plus 3,75%  van het totaalbedrag van je bestelling. Deze kosten worden door onze betaalprovider aan Xitin in rekening gebracht per transactie. Dit is inclusief BTW.

*ApplePay: Bestel je vanaf een Appel device die geschikt is voor betaling met AppelPay, dan zal betaling met Applepay in de checkout van onze webshop aan je worden aangeboden. Voor betalen met ApplePay wordt een bedrag aan kosten in rekening gebracht. Te weten 0,50 euro per transactie plus 3,75%  van het totaalbedrag van je bestelling. Deze kosten worden door onze betaalprovider aan Xitin in rekening gebracht per transactie. Dit is inclusief BTW.

*Paypal: Je kunt bij het afrekenen direct voor Paypal kiezen, Als je een paypal account hebt kun je vanuit vele verschillende landen je betaling voldoen. Hier wordt een bedrag aan kosten over in rekening gebracht. Te weten 0,45 euro per transactie plus 4,3%  van het totaalbedrag van je bestelling. Deze kosten worden door Paypal aan Xitin in rekening gebracht per transactie. Dit is inclusief BTW.

*Sofort Banking: Deze betaalmethode is vooral voor klanten uit Duitsland bedoeld. Je kunt bij het afrekenen direct voor Sofort Banking kiezen. Hier wordt een bedrag aan kosten over in rekening gebracht. Te weten 0,35 euro per transactie plus 1.20%  van het totaalbedrag van je bestelling. Dit zijn de daadwerkelijke kosten die Xitin moet afdragen per transactie. Deze kosten zijn inclusief BTW

*Bancontact: Deze betaalmethode is bedoeld voor klanten uit Belgie. Je kunt bij het afrekenen direct voor Bancontact kiezen.Voor betaling per Bancontact brengen we geen kosten in rekening.

*KBC/CBC: Deze betaalmethode is bedoeld voor klanten uit Belgie. Je kunt bij het afrekenen direct voor KBC/CBC kiezen. Hier wordt een bedrag aan kosten over in rekening gebracht. Te weten 0,35 euro per transactie plus 1.20%  van het totaalbedrag van je bestelling. Dit zijn de daadwerkelijke kosten die Xitin moet afdragen per transactie. Deze kosten zijn inclusief BTW

*Belfius: Deze betaalmethode is bedoeld voor klanten uit Belgie. Je kunt bij het afrekenen direct voor Belfius kiezen. Hier wordt een bedrag aan kosten over in rekening gebracht. Te weten 0,35 euro per transactie plus 1.20%  van het totaalbedrag van je bestelling. Dit zijn de daadwerkelijke kosten die Xitin moet afdragen per transactie. Deze kosten zijn inclusief BTW

*Afhalen: Er bestaat uitsluitend op afspraak een afhaal mogelijkheid, indien je wilt komen afhalen zal met je worden afgesproken wanneer dit het beste uit komt. Je kunt je bestelling met iedere bovengenoemde betaalmethode betalen.

 

 

Bestellingen worden op werkdagen zo snel mogelijk nadat deze binnen zijn gekomen verwerkt en verzonden. Op ma, di, do en vrij voor 12:00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden.

Levering uit voorraad, géén dropshipping! Dus snellere levering en betere kwaliteit!

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 9,4 uit ruim 1400 beoordelingen

 We letten er bij inkoop op dat metalen artikelen nikkel, cadmium en loodvrij zijn.

 Mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna

Gratis verzending van bestellingen boven € 50,00 binnen Nederland

Voor Belgie en Duitsland geldt gratis verzending van bestellingen boven € 100,00

 Keuze voor aflevering op postnl locatie in je buurt

Ruim assortiment van meer dan 7000 artikelen

Betaalbare en eerlijke prijzen

Leverancier van vele bekende merken

Herroeping van je bestelling binnen 14 dagen

Vaste kortingen (zie footer)

 Handige Do It Yourself video's via ons YouTube kanaal

© 2009 - 2021 Xitin Beads & Jewelry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel